2013. május 26., vasárnap

Lainey Reese: Asztal három főre /2013/

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy lesz még olyan alkalom e világi létem során, amikor kész leszek kijelenteni azt, hogy Sara Fawkes, és Raine Miller gyenge kispályás kezdők, már ami az erotikus romantikus irodalom meggyalázását illeti. Én balga ütődött barom, meg voltam győződve arról, hogy eme két írónő könyvnek is alig-alig nevezhető valamije sikeresen megfeneklésig taszította ezt a kategóriát. Voltam olyan merész kiindulni abból a feltételezésből, hogy a Meztelenül, és az Amit csak Ő akar c. könyvek stílustalan, történettelen, felszínes - és még lehetne sorolni - mivoltjából adódóan, ezek a könyvek bőven csak a "véletlenül besikeredett" eseményskálán mozognak. Hogy volt valamelyik külföldi neves kiadónál egy pályakezdő lektor, aki a szakmai alkalmatlanságát a szenvedélyével igyekezett pótolni  - mind átvitt, mind szó szerinti értelemben. És bár egy tanult, szakmájában képzett valakiről van szó, mégsem volt képes az objektivitásra, és egy csöppet magával ragadta a hév. Aztán mi, bárgyú közönség ennek végeredményeképpen megvásárolhattuk, olvashattuk, majd jót derülve, vagy éppen zokogva kikritizálhattuk eme remekeket. Igyekeztem ezeket a bukásokat esetiként kezelni, nem általánosítani... Lainey Reese jelen könyve azonban már nem az első, hanem sajnos a sokadik negatív tapasztalat, és így azt kell lassan leszűrnöm konklúzióként, hogy az erotikus irodalomban kialakulóban lévő, kiadott könyvek tekintetében a nagyobb halmazt képző séma becses elnevezése nem más, mint az igénytelenség...



"Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.
Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.
Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny kapcsolat ellen, és mire rájönnek, már majdnem késő. Az illető célja Riley halála. A barátok, akik az igazi megtartásáért harcoltak, hirtelen kénytelenek a nő életéért küzdeni."

Kiadó: Ulpius
Oldalszám: 300
Ára: 3499 Ft


Elszúrtam az előző kritikáimat, vagy az ingerküszöböm - már ami a totális idegbajt illeti - túl alacsony. Ha Fawkes és Miller esetében azt írtam, hogy felszínesek, és úgy en bloc pocsékok, akkor jelen könyvünkre nincs olyan mérvű negatív jelző, ami ráillene. Igen le lehetne írni róla, hogy igénytelen, borzalmas, leginkább blőd marhaság az egész, de mivel voltam olyan idióta hogy ezt már leírtam az elődeire is, így most kérem szépen, meg vagyok lőve. Egész nap azon agyaltam, hogyan, milyen módon, milyen nyakatekert formában tudnám átadni, mindazt a tömény, emberi emésztésre teljesen alkalmatlan, nulla információt, és értelmet tartalmazó élményt, amit ez a könyv számomra nyújtott, és nem jutottam egyről a kettőre. És most itt vagyok... fogalmam sincs mi lesz a mostani kritikámmal, de hogy ki kell dühöngenem magamból a felgyülemlett feszültséget, az is biztos. 
Mielőtt belerobognánk az én kedvenc, spéci, belőlem idegrohamokat kiváltó szavak együttesének a felsorakoztatásába - merthogy ebben a könyvben nem mondatok vannak, hanem csak egymásra hajigált szavak -, azért volna egy-két keresetlen kijelentésem a "műről". Aki a kezébe veszi, az készüljön fel arra, hogy az érzékletesség teljes hiányába fog ütközni, ami meglehetősen lehangoló, mivel elvileg pont egy olyan könyvről volna szó, amihez pont az érzékletesség, és érzékiség kellene hogy alapul szolgáljon. De nem. Írónőnk bepróbálkozott a lehetetlennel, és tőmondatokra szorítkozva tálalta számunkra ez elképzeléseit. Mindezt tette ráadásul úgy, hogy az esetek többségében még az is nehezen elképzelhető, melyik szereplőnek, melyik testrésze éppen hol, mit csinál. Volt olyan rész, ahol az aktus leírásából, alig csak a lényeget, a behatolás mindent felemésztő pillanatát felejtette ki. Az egyik mondatban még az előjáték ködös mezsgyéjén tyúklépésben tapogatózva, teljes bizonytalanságban bandukolunk, aztán pedig a férfiúk egyike már kifelé húzza valamelyik lyukból - ez sem volt teljesen letisztázott - a legnemesebbik részét. Őszintén megmondom, fogalmam sincs hányadik szexjelenet volt ez a könyvben - merthogy más sincs a könyvben csak szexjelenetek -, az biztos, hogy valahol a könyv második felében lelhető fel. És erre is csak azért emlékszem mert kénytelen voltam háromszor is átolvasni ezt az egy jelenetet, ahhoz hogy egyszer értelmezni tudjam. Mire leesett a tantusz, hogy hogyan is fekszik hősnőnk, és hogy Trevor szája éppen hol van, és hogy Cade acélkeménységű vesszeje mégis merre bökdös, addigra sikeresen leizzadtam, és az agyam pépessé vált a kínlódástól. 
Abba már bele sem merek menni nagyon, hogy a sztori úgy ahogy van egy eszetlen baromság. Csak erről képes volnék oldalakon keresztül regélni...Adott egy kisvárosi lány, aki felköltözik a gonosz nagyvárosba, ahol egy jóindulatú taxis - némi verbális figyelmeztetés kíséretében - elviszi egy olyan zárt klubba, ahol híres-neves emberek élik ki hétköznapi perverziójukat. A klub persze álcából olyan, mint minden más klub, ahová - ahogy ez a realitás tág talaján minden áldott nap elő is fordul - minden fennakadás nélkül beengednek, egy középosztálybeli, kisvárosból szabadult ártatlan kis virágszálat. Mert ez a kis vidéki árvácska annyira romlatlan, hogy a gardróbszekrények paramétereit csípőből leelőző kidobóembert azonnal meg is hatja. És persze emiatt ez a smasszer ahelyett hogy üvöltve elkotródásra kényszerítené a hölgyeményt, óvva annak harmatos, és alig használt kelyhét, betessékeli a szórakozóhelyre, ahol IQ bajnok hősnőnk rögtön abba boxba ül le diétás kólát szopogatni, amit üzekedésre tartanak fenn. És még csak le sem esik neki a helyzet! Majd megjelenik aktuális klubtulaj Adoniszunk, és már jön is a biztonsági szavas mizéria, meg a kamatyolás... És mindez az első 30 oldalon belül! Hah...Tételezzük fel hogy nem akadtam fenn a biztonsági szót körülölelő kötelező körön - amúgy de, fennakadtam ismét, újra, és még mindig -, és tételezzük fel hogy nem akartam az alkaromat harapdálni kínomban - nemcsak hogy akartam, de meg is tettem, mert a másik alternatíva a sikítás lett volna, és nem szerettem volna ha a szomszédok rám hívják a rohammentőt... Tételezzük fel továbbá azt is, hogy az analizálás kényszeres agyam sem füstölt el a sok általános iskolai éveimet idéző rövid mondatok, és szókapcsolatok miatt... Röviden tételezzük fel azt, hogy eddig a pontig még nem kaptam idegbajt... Szóval, akkor vajon minek is sikerült mégis visszavonhatatlanul kifektetnie? A biztonsági szónak öregem... "Spenót". Na ne, de most igazán, de komolyan, de tényleg...? Asszociációkban is jó vagyok, így nekem azonnal eszembe jutott Pepeye, majd éles váltásban rögtön az anyám összevont szemöldöke, ahogy kiselőadást tart nekem az ésszerű táplálkozásról. Két olyan dolog, amihez elengedhetetlenül szükségem van, ha el akarok merülni egy paráználkodásról szóló könyvben... De lépjünk tovább. Hölgyikénk megadja magát ellenállhatatlan, mind deréktáj alatt, mind személyiségileg kemény hősünknek, aki miután jól végezte dolgát, ősemberesen magával ragadja már elejtett prédáját, elvonszolja magával férfiasan naturalisztikus barlangjába, ahol újból érvényesíti akaratát, majd még egyszer. Hölgyikénk orgazmuskómába esik. Ezt kihasználva hősünk szól a legjobb barátjának - másik hősünknek (más egy élet alatt nem találkozik egy ilyen alfa hímmel, ennek a kis ártatlanságnak pedig rögtön kettő is jut... aztaaaa), és már jöhet is a szendvics, ahogy a lukon ki, illetve jelen esetünkben inkább befér.
Abba már bele sem akartam gondolni józan parasztival, hogy mennyire ferde a realitás talaján egy ilyen helyzet. Hipotetikus alapon elmész egy totálisan vadidegen pasival, miután engeded hogy egy asztalon meghágjon. Rendben, elfogadjuk, van ilyen. Majd elalszol a pasi ágyában és arra ébredsz, hogy egy teljesen ismeretlen férfi is ott van az ágyban, és egy röpke bemutatkozás után már a torkodon van az úriember vaskos vesszeje, aztán meg jól meg is bökdös. Te pedig mindvégig csak azon álmélkodsz hogy de jó is ez így! És hogy milyen biztonságban is vagy, mert ahogy hozzád érnek az milyen megnyugtató. ÖSZTÖNÖSEN érzed, hogy itt vigyázni fognak rád. HÁT PERSZE! Megint csak hipotetikusan...Felébredek arra hogy egy vadidegen férfi áll felettem, és az alig pár órával ezelőtt megismert kamatypartnerem pedig azt susmutolja a fülembe, hogy "nézd már ez itt a haverom! Na kedves, tedd szét neki is, mert ezzel fogadsz el bennünket!". Hát biz' Isten, én ebben a helyzetben ÖSZTÖNÖSEN úgy tökön rúgnám a szeretőmet, akármilyen alfa hím is... Ha pedig kedves barátja odalógatná botor módon a férfiasságát a szám elé... Hát magára vessen, ha kórházi kezelés, és szopránkarrier lesz a vége. Nem hiszem el, hogy ennek az írónőnek nem merült fel abban az enyhén ködös agyában, hogy a nagyvilág, odakint - írónőnk realitáselméletétől rohadtul messze -, tele van beteg, megbízhatatlan, és olykor akár még veszélyes emberekkel is. Lehet hogy én vagyok túl paranoiás, de amikor egyéjszakás futó románcot és szórakozást keresve vigadtam egykoron, nálam annak is megvoltak a szabályai. Amik közül az első: mindig legyen egy barát/ismerős, aki tudja merre kóborolsz! Ha baj van legyen kinek szólni, illetve ha sokáig nem hallatnál magadról, akkor legyen aki tudja merre kell keresni! Józan ítélőképességű ember nem megy fel ismeretlen emberek lakására, csak úgy heccből. Vagy ha meg is teszi, akkor azt elővigyázatosan teszi.
És ha ennyi nem volna elég...
Az ominózus, végtelen ciklusú erotikai jellemzővel bíró hármas, egy éjszaka után úgy is marad. Mert egy éjszaka alatt nyilvánvalóvá válik, hogy hölgyikénk a tökéletes, a non plus ultra... Főhősnőnk pedig ráébred, hogy mindennemű élettel kapcsolatos hiányérzetére orvosság két túlméretezett farok. Mély... Feneketlenül mély.
Aztán itt volt némi képszakadás nálam (valahol 50 és 200 oldal közt), merthogy a sok kufircon kívül nem történik semmi. Sokkot viszont így is sikerült kapnom. Amikor pár bejegyzéssel korábban, azt említettem, hogy az egyik ilyen tartományban leledző könyvből kimaradt az orrba, és fülbe dugás, akkor még nem gondoltam, hogy lesz olyan alkalom amikor ezeket a szóösszetételeket gúny nélkül is használnom kell majd. Újabb mérföldkő jelen könyvünk, mivel itt (pontosan a 116. oldalon) Cade az ujjával belekotor a nő orrába. Nem bír ellenállni a késztetésnek. Hát, mit tudom én... Voltam én is már nemegyszer érzelmileg motivált egy pasi iránt, de soha ebben a büdös életben nem éreztem kényszert arra hogy az orrába kotorásszak. De sebaj, én nyitott maradok, elfogadom ezt is: orrturkálási fétis. Végül is, amíg nem nyalogatni akarják egymás szaglószervéből a trutyit, addig határesetként belefér...Mondjuk azért vicces elképzelni, ahogy az aktuális, még alig ismert "páromat" azzal ébresztgetem - alsó fertályi masszázs helyett -, hogy benyomom a mutatóujjamat a második ujjpercemig az orrába...
A következő kisebb döbbenet a 196. oldalon ért utol, amikor Trevor magasan stílusosan így fogalmazott: "Ry? Szeretnél most elélvezni? He, bébi?" - HE... Ezt, ebben a formában, drága, jó középiskolai irodalom tanárnőm, az imádott piros tollával, legalább tucatszor aláhúzva, és felkiáltó-jelezve, akkora karóval dobta volna vissza, ami nem fért volna el a naplóban. Nem mellesleg bőszen egyet is értettem volna vele. A "HE" kifejezést - mint amúgy teljesen értelmezhetetlen, és elfogadhatatlan megszólítási vagy kötőszó formát - alkalmazó tömeget nevezem én TAHÓ-nak. És ezzel bele is lendültünk másik kedvenc témakörömbe: a fogalmazási hiányosságokba. A SZAKSZAVAK (mint pina, fasz, baszás), természetesen itt is megkerülhetetlenek voltak. Amin jót derültem: az anális szexnél eddig igyekeztek az írók kíméletesen fogalmazni, mint pl.: ánuszrózsa, gyűrött, redős, erősen szorító, sosem használt nyílás...na ennek ennél a könyvnél vége. Megjelenik helyettük a kevésbé fantáziadús, de annál nyersebb, és egyenesebb kifejezés, a "segglyuk". És ami még a halálom volt, az aktus közben a két pasi a csaj feje fölött, lába közt, vagy éppen átlósan kibeszéli, hogy a nő melyik nyílása mennyire édes, szűk, szorító, esetenként instrukciókat cserélnek, és néha kurjongató tizenévesek értelmi szintjén oda-odaszólongatnak egymásnak, hogy "ezt nézd már!". Érett...
Aztán, csak hogy kellően széles legyen a repertoár, kiderül hogy van ezeknek a bikáknak még egy haverjuk, Brice, aki tevékenyen ugyan sosem vesz részt a fiúk játékaiban, de szereti azt kukkolni. Így a végén gyorsan lezavarunk még egy 3+1-et is.
A könyv zárása pedig...maradjunk annyiban hogy páratlan. Egy enyhén pszichopata hajlamokat mutató nő, aki a pasik megszállottja megkísérli legyilkolászni hősnőnket. Előkap egy mini nyílpuskát és lelövi, Brice-al együtt. Alig két oldallal később pedig két áldozatunk minden egészségi probléma nélkül cseverészik, merthogy a fegyver feltételezhetően nem egy nyílpuska hanem egy altatópisztoly volt. Kár hogy ezt az olvasónak kell kibogarásznia, mivel egyértelműen ez is idióta módon van megfogalmazva. Majd miután elülnek a felhevült ingerek, mindenki mindenkinek szerelmet vall. A nő szülei egyenesen repesnek az örömtől, hogy a lányukat egyszerre ketten is kielégítik, a férfiak szüleinek semmi ellenvetésük - mert ugyan mindkettő gazdag famíliából származik, amiknek van némi renoméja, még sincs egy bugris rokon sem aki szeretné ezt megvédeni... hát persze -, és még az utódlás kérdése is letárgyalásra kerül...
Ezek után nekem már csak egyetlen kérdésem volna: ez az írónő normális? Vagy célirányosabban: honnan a fenéből szabadult ez a csaj? Ez komolyan azt vette célkitűzésbe, hogy a szerelem égisze alatt megkísérli morálisan elfogadtatni a többférjűséget? Könyörgöm a szerelem egy kisajátító érzelem, amibe még az is nehezen fér bele a közvélemény idilli megítélése alapján, hogy olykor, a határokat feszegetve, beengedjenek a párok egy harmadik felet is az intim szférába. Nem állítom, hogy a könyvben megjelenő felállás, plusz az érzelmi elkötelezettség soha nem jöhet így létre... Annyit mondok csupán, hogy marha ritka ha kialakul, és még ritkábban marad tartós. Ezt Maya Banks egyszer már előtte, ehhez képest sokkal józanabb formában. Ott be kellett volna fejezni, mert ez a könyv... nincsenek rá szavak mennyire borzalmas.

nyílpuska - ha ezzel lőnek mellkason, az bizony BAJ
Értékelés: 0 pont
Share:

21 megjegyzés:

  1. Imádom ahogy írsz xD Potyogott a könnyem a nevetéstől xD Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire -bocsánat a kifejezésért- szar lesz ez a kötet is. De így elolvasva a kritikádat, abszolút elment tőle a kedvem hogy belelapozzak. Kérdem én... Van még ezeknél lejjebb az erotikus könyveknél?? Lásd Sarah Fawkes meg a többiek -.-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült néhány kellemes percet okoznom neked! :) Kár, hogy ahhoz hogy teret kapjon a humoros oldalam, előtte szenvednem szükséges... Még jó, hogy én olvasás közben is képes vagyok derülni, főleg ennyi baromságon... Máskülönben már rég nem olvasnám ezeket a könyveket. Én már nem merek semmit mondani előre...Mert megint azt fogom kijelenteni véletlenül, hogy ennél nincs már lentebb (kis naiv pihe-puha lelkem még hisz), aztán a következő könyvnél majd sikeresen megint kénytelen leszek rácáfolni magamra. Szóval sajnos azt kell mondjam, a tapasztalataim után, hogy halványlila segédfogalmam sincs arról, mennyire lesz mély ez a romantikus erotikus kürtő. :D

      Törlés
  2. Nekem bejön a többférjűség, a baj az, hogy ilyen csak ezekben a nagyszerű könyvekben van :D
    Ha ezt megpróbálnád itthon bevezetni, vagy akárcsak megemlíteni a barátodnak, hát nem elvenni akarna az tuti :D
    Viszont ismét jókat nevettem, és már nem csak én, hanem a párom is, aki most küzd az 50 trilógiával, és a haját tépi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegény párod...:D Innen is kitartást neki! :)
      Többférjűség... nekem sincs nagyon bajom vele, de sajnos abban is igazad van hogy kicsi hazánk ehhez túl konzervatív. Meg tételezzük fel, hogy két olyan bikát kapsz ki, akik étvágyukat és méreteiket tekintve is átlagon felüliek... Az tuti hogy soha nem leszel frusztrált, de hogy hulla fáradt leszel az is biztos. :D Na igen, és a szerelem, és a szex még mindig két külön dolog... Amúgy akadnak olyan férfiak aki ezt képesek is külön levezetni, nem egy ilyen van az országban. Csak nem feltétlenül plakátolják ki. Ne tudd meg mennyi szélsőséges dologgal találkoztam már én. Konkrtéan nem lepődök meg már semmin. Eddigi tapasztalataim egy dolgot támasztanak csupán alá: minden elfogadható, ha vevő vagy rá, és ha a környezeted nem billogoz miatta totális idiótának. Meg lehet találni a rugalmas korlátokat, ha valaki akarja...Örülök, hogy sikerült pár kellemes percet okoznom! :D

      Törlés
  3. Szia!

    Mindig jókat derülök a kritikáidon -egy rugóra jár az agyunk. :)
    Nagyon jó szívű vagy még a nulla ponttal is. Én mínuszba mentem át.A másik gyönyörűség "A rabul ejtett szűz".Teljesen kiakadtam eme nagyszerű sz@rságoktól.
    Jó nem arról van szó,hogy prűd lennék.Isten látja lelkem,ha a világ bármely pontján összeakadnék 2-3 lélegzetelállító férfi példánnyal -amit ezek a "sikerkönyvek" is taglalnak már hosszú hónapok óta- hát lehet elcsábulnék én is.De az,hogy ennyire nyafka,szellemileg visszamaradott,kislányos viselkedéssel küzdő,naiv és még sorolhatnám nőket alkotnak NŐI társaink,felháborító.Megalázzák a nőiességet.Miért nem tudnak olyan történetet kanyarítani,ahol -ha már a megadott történeteknél maradunk- a nő nem teszi szét azonnal és nem játssza az OSTOBA SZÜZET?
    Reese-nél,a történet elejénél maradva a spenót helyett én egy egész salátát csináltam volna a pasinak -csak úgy előjáték gyanánt- ,amit a képében szervíroztam volna fel.
    Várom a véleményed a Black-Blake "művel" kapcsolatban is, megjegyzem azt olvastam,hogy 5 részes és a második már kicsiny hazánkban is előkészületben.ÉLJEN! -és ez egy óriási szarkazmus.

    Üdv:
    Nicole

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nicole!

      Szerintem két nagy baja van azoknak az írónőknek akik ezeket a könyveket írják (és most nagyon egyenes leszek :)):
      1, mind érzelmi, mind értelmi intelligenciájuk bőven az átlag alatt van, a tapasztalati rátájukról már nem is beszélve;
      2, szerintem komoly diétára van fogva a nemi életük, frusztráltak. Mert oké, hogy pasi nem mindig van kéznél, de könyörgöm... van az embernek két kicsi, ügyes keze, és magad uram ha szolgád nincs! :) Most gondold el, ha ezek a hölgyemények ilyen formán vezették volna le a feszültségüket, akkor én most egy író volnék, penna nélkül... :D De most tobzódhatom! És esküszöm élvezem kikritizálni ezeket a könyveket... olvasni már kevésbé, de amikor megírok ide egy bejegyzést, és sokan jót derülnek az idiótaságaimon, akkor én már elégedett is vagyok. Én mindig azon gondolkozom el, hogy vajon ezek az írónők magukat írják bele ezekbe a sztorikba? Mert ha igen, akkor mindent értek. Hisz hogyan is várhatnánk bármilyen komplex gondolatot is mondjuk Ana Steel-től? Vagy ennek a mosatni remeknek a hősnőjétől...A rabul ejtett szűz 70%-ban elolvasva, ma fejezem be, remélem lesz időm holnap írni is róla... ha jó kedvemben kapom el magam, az is gyönyörű vélemény lesz! :D

      Üdv,
      Linda

      Törlés
    2. Már alig várom :)Legalább felenged a pumpa bennem.Az előzőn -Asztal 3 főre kritikád- szó szerint könnyeztem a nevetéstől,miután a hajam téptem a "mű" olvasása miatt.
      UI: Élvezted a vaníliát A rossz ág jó pasi-val? -Erről is szívesen olvasok majd,én már túl vagyok rajtuk.

      Üdv: Nicole

      Törlés
    3. A rossz ágy jó pasi van a sor végén, a vanília eddig annyira nem borzalmas, de lehet hogy ez azért van mert A rabul ejtett szűz, meg Az asztal három főre, kellően leamortizált, és már az is megkönnyebbülést jelent, hogy a vaníliában vannak összetett mondatok! :D Arról is lesznek bejegyzések (természetesen - ki nem hagynám :)), csak annyi mázlim legyen hogy épp ésszel túlélem a hetet. :D

      Törlés
  4. Hát ez egy nagyon jó kritika volt.
    A végén a képet ajánlanám az írónak, ha eszébe jutna írni még egy könyvet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :)
      Csak halkan pisszegve beszéljünk arról, hogy ez nő még egyszer tollat ragad a kezébe. Még a végén ötletek adunk! :D

      Törlés
  5. Visítva röhögtem végig a kritikádat! Annyira jó, mármint nem a könyv, mert azt nem olvastam és ezek után nem is fogom, de olyan jól írtál, tetszett... nagyon!
    Köszönet érte, hogy nem kell hajat tépve végigkinlódnom a fent említett "művet"! (mert ha elkezdek egy könyvet, akkor azt be kell fejeznem, de ezt akkor el se kezdem:)
    Most, talán egy hete találtam rá a blogodra, de felüdülés olvasni a bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsu!

      Nos, akkor üdv itt szűkös kis körünkben! :D Örülök, ha tetszett a véleményem, de azt ilyenkor mindig halkan meg szokásom jegyezni, hogy ez mindössze egy ember véleménye, tehát senkit nem kívánok lebeszélni a könyvről - bár szerintem akinek van egy kis tapasztalata, az nyihogva fogja végigkínlódni ezt a remeket. :D Köszönöm a figyelmed, és a kedves szavaidat. :) Remélem máskor is sikerül majd felvidítanom Téged pár pillanat erejére!:)

      Üdv,
      Linda

      Törlés
  6. Szia újra! Már jó pár könyvön túl vagyok (amikről írtál), így merem azt állítani, hogy megbízom a kritikáidban, és az alapján merek olvasnivalót választani. A szirént a leírásod miatt kezdtem el (egy nap alatt elolvastam), most a Holtodgilan jön. Remélem jó lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsu!

      Örülök, ha hasonló ízlésvilágunk van, és merem remélni, hogy a jövőben az általam jónak ítélt könyvek, neked is tetszeni fognak! A Holtodiglan nálam éppen folyamatban van, és eddig azt merem mondani róla, hogy jó könyv. Stílusát tekintve mindenképp, reméljük történetileg is kifogástalan lesz végig. Amennyiben befejezem, a véleményemet meg is fogom róla írni. Szerintem addigra te is el fogod olvasni. :) Majd jól véleményt cserélhetünk róla... :D

      Üdv,
      Linda

      Törlés
  7. Kedves Roselyn,
    Az bizony mini nyílpuska volt a szövegben, s nem altatópisztoly, én sem tudtam, de van ilyen.
    Amúgy egyetértek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Amúgy teljesen tökre mindegy. :D Ha még csak ennyi bajom lett volna...de nem csak ennyi volt, mint ahogy a fenti ábra is mutatja. Tudod én néha írogatok. Egyszer azt vágta a fejemhez egy kedves barátom, hogy marha lehangoló, ha olyan adatot osztasz meg az olvasóval, amivel te teljesen tisztában vagy, és feltételezed hogy Ő is, aztán mégsem. Szóval nekem nem kell tudnom van-e mini nyílpuska, vagy sem, és azt sem hogy azt tárazzák, vagy felhúzzák, vagy rugdalóznak-e vele... Szóval rendben legyen mini nyílpuska, de akkor az olyan hülyék kedvéért, mint jómagam is, egy kisebb összetett mondatban, hangsúlyozza ki az író, hogy ez most altatólövedéket fog kilőni, és akkor letisztázva ezt magamban, nem kapok szívszélhűdést az idegbajtól három oldallal később. Vagy maradjon a jól bevált injekciónál, és nem leszek képzavarban. :D De ez már csak a hab volt a tortán. Szóval ha ez a momentum nem lett volna, akkor is ott lenne ez a könyv részemről, ahol most van. :D A lényeg, hogy a kivitelezésen rengeteg múlik... csak azt nem értem, hogy ezek az írónők, hogyan képesek ebből (EBBŐL! :D:D:D) megélni... Rossz pályát választottam... És szerintem sokan mások is... :D

      Törlés
  8. Én tegnap kezdtem el olvasni a könyvet, de nekem már a 20. oldalon elborult az agyam és letettem! :) Miután a bárban szexelnek, és elindulnak haza, a csaj megkérdezi: Megcsókolsz valaha? Nekem már ez betette a kaput, és sejtettem, hogy hatalmas marhaság az egész! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdek rájönni arra, hogy mik is volnának ezeknek a könyveknek a céljaik. Tesztelni ki mennyire elborult, vagy kitartó. Sajnos én ha meggebedek sem tudok félbehagyni egy ilyen könyvet, mert egyrészt hajt a morbid kíváncsiság, hogy mi jöhet még, illetve ha már megvettem... :D Nem vagyok normális... :D Tiszteletem a józan választásod előtt, hogy volt eszed félretenni. :D

      Törlés
  9. Szia!
    Amúgy sem akartam elolvasni,de most aztán végképp semmi kedvem hozzá...A legnagyobb probléma ezekkel a könyvekkel az,ha egy hangyányit naiv lányka olvassa(ebből a fajtából mostanság akad bőven) ,elhiszi a szerencsétlen,hogy ez a normális....Ezen kellene elgondolkodnia a "Mélyen Tisztelt Írónőknek..."
    Viszont imádom a stílusodat és örülök,hogy rád találtam!!!!:D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Xandra!

      Részemről az öröm, hogy időt szánsz képtelen gondolataimra, és elolvasod a soraimat. Az hogy még tetszenek is, nagyon nagy örömömre szolgál. :) Ezek az írónők nem fognak elgondolkozni ezen az általad is felvetett kérdésen. Ez az egész már nem a szórakoztatást szolgálja, hanem az egyszerű profitot, tekintet nélkül arra, hogy mennyi "rombolást" végeznek. Rejtély fog ez már maradni míg világ a világ... :) Számomra nagyobb rejtély az hogyan tudja valaki ezt elkönyvelni, értékes irodalomnak. na de erre sem fogok választ kapni soha, így szerintem azzal teszek a legnagyobb szívességet magamnak, ha nem is rágódom rajta... :) remélem sok jó percet fogsz még itt eltölteni, és a továbbiakban is megosztod majd velem a tapasztalataidat.

      Üdv,
      Linda

      Törlés
  10. Sziasztok,

    ajanlanatok legyszi olyan erotikus, erzeki novellaskotetet, ami igenyes, olvashato es elvezheto? Nem vagyok tul otthon ebben a temaban, es sajnos csak ezeket a mai modern koteteket ismerem (ujabban, hogy ennyire felkaptak oket).

    Koszonom!! Udv, Agi

    VálaszTörlés