Elérhetőségem

Bármilyen kérdés/kérés estén elérsz a lini.holhos@gmail.com címen.

20 megjegyzés:

 1. Nagyon szupi tartalmilag az oldal, csak egy bajom van de az nagy. Mi a fenéért jó az, hogy fekete háttérbe fehér betű, iszonyat zavaró és az ember szeme kiesik mire egy mondatot elolvas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!

   Köszönöm az észrevételed. Sajnos nem vagyok a világ legnagyobb szakértője, bevallom érzékem sem nagyon van az ilyen kérdésekhez, de igyekszem mihamarabb javítani a megjelenítésen, hogy ne legyen ennyire irritáló. :) Hogy mi lesz a javítgatásokból azt egyelőre még én sem tudom, de reméljük jó lesz... vagy legalábbis senki nem fog hóvakságot kapni tőle. :)

   Üdv,
   Linda

   Törlés
 2. Szia!

  Állati jól írsz ,és élvezhetően. Te ezt tanultad vagy csak jön, Én is próbálkoztam könyves bloggal,de miután a tiedet olvastam,hát elbújhatok:) Grat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:-)

   Szóval ez leginkább csak jön. Annyit tanultam, amit nagy átlagban mindenki. Nem tudom megmagyarázni, és bár nagyon jól esnek mindig a dícsérő szavak, valahogy úgy vagyok ezzel is mint a tanulással: minél többet tudok, annál jobban látom a saját butaságom.:-) Vannak sokan akik sokkal jobban írnak tőlem, ezt is el kell ismernem. Szerintem itt is van egy időigény, hogy az ember agya ráálljon, és kialakuljon egy rutin. Gyakorlolni kell, és menet közben jön a fejlődés. Az évekkel ezelőtt írt dolgaim jóval nyersebbek. Ennyi röviden...:-) Annak nagyon örülök, ha sikerült néhány kellemes percet szereznem Neked!:-)

   Üdv,
   Linda

   Törlés
 3. Kedves Linda!

  Ajánlom figyelmedbe, mert nem láttam a listádon, Pauline Réage - O története című zseniális alkotását. Nagyon mély, nagyon sötét, nagyon perverz. Csodás jellemrajzokkal és irodalmilag is nagyon szépen megmunkált szöveggel. Egy élmény olvasni. Szerintem ez a könyv minden, modern BDSM témájú könyv szülőanyja. Egyszerűen nem jut jobb szó az eszembe, mint zseniális. Remélem Neked is tetszeni fog. Ha mégis olvastad már, akkor kíváncsi volnék a véleményedre.

  További jó olvasgatást és minél izgalmasabb könyveket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ágnes!

   Köszönöm az ajánlást! Nem még nem olvastam O történetét, csak szemezek vele már nagyon hosszú ideje. Már a fülszöveg alapján is lerí, hogy nem egy egyszerű történet... Talán azért nem vettem még eddig a kezembe, mert ha minden igaz ez hatna is, méghozzá a valóságérzékemre, és ehhez nekem erő kell... Illetve el kell kapnom hozzá a megfelelő hangulatot, mert ha úgy kezdek neki, hogy nem állok rá agyilag, annak semmi értelme. De így hogy Te is ajánlod, most már annyira piszkálja a fantáziám, hogy neki fogok már lendülni...:D Kéne néha valami értelmeset is olvasni! :) Még egyszer köszönöm!

   Üdv,
   Linda

   Törlés
 4. Szia!

  Nagyon jó az oldal, remekül csinálod :) A kritikáid szuperek; élvezhetően írsz, tele sziporkákkal, és kellemesen hosszan. Felüdülés, és kellemes meglepetés, hogy nem próbálod pár szóval elintézni.
  A napokban tévedtem erre, hála egy Google-os keresésnek, és örülök neki. Mindig is nehezen választottam könyvet, nem igazán volt, ami megragadott volna, ezért aztán keveset olvastam. De amióta belefutottam J. R. Ward FTT-sorozatába, ez megváltozott. Azóta viszont még nehezebb dolgom van, mert hasonlóan élvezetes, értékelhető műveket keresek.
  Szóval, ahogy mondják... Száz szónak is egy a vége: köszönöm :) Az általad ajánlott, értékelt regények közt szemezgetve, a kritikáidat olvasva, végre találtam néhány olyan könyvet, mikhez - hosszú idő után - kedvet kaptam.
  Gratulálok az oldaladhoz - melynek azt hiszem, állandó olvasója leszek -, és remélem, sok-sok hasonlóan szókimondó kritikát olvashatok még tőled a jövőben.

  Üdv,
  Tai

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Tai!

   Nagyon bízom abban, hogy rendszeres olvasóm leszel! Arra igyekszem törekedni a néha kicsit terjengős véleményeimmel, hogy felesleges kiadásokba - figyelembe véve mennyibe kerülnek manapság a könyvek - senki ne verje magát feleslegesen. Nehéz helyzetbe kerültél, akárcsak én, mert Ward-ot nehezen ugorják meg az alkotók. Az FTT-vel magasra rakta a hölgyemény a lécet. Ami nekem hasonlóan nagy szerelem lett az Nalaini Singh psy-changeling sorozata. Abban egy percig nem csalódtam, na meg Kresley Cole, bár Ő ízlésvilágtól függően lehet néhány embernek meredek. Köszönöm a kedves szavakat! :) Nagyon jól estek... Részemről nem csinálok egyebet, csak krónikusan agymenek megállás nélkül. :D Már a Google is feldob? Ajjaj... :D Szívesen veszem bármikor az észrevételeidet, sőt ha olvastad valamelyik általam tetszetősnek ítélt könyvet, akkor azt is szívesen venném, ha visszajeleznél, Neked mennyire jött be. :)
   Jó olvasgatást!

   Üdv,
   Linda

   Törlés
 5. Szia Linda! Régen jelentkeztél utoljára... ugye hamarosan várhatunk újabb ajánlást, és persze folytatod a saját történetedet is, amiről csak egekben tudok beszélni. Nagyon várom az újabb fejezetet.
  Pearl

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Addison és Tanner lassan, de íródik. Sajnos rémesen elszámoltam magam, az időbeosztásomat illetően. Múlt hét végén jutottunk el odáig, hogy végre elmondhatom, hogy a lakás rendben van, és végre nem egy bunkerba jövök haza, hanem egy otthonba. A teljesség kedvéért azt is hozzá kell tennem, hogy azért haladtunk ennyire lassan a lakás felújításával, mert munka mellett csináltuk. Persze az sem segített sokat, hogy a sok szabik miatt, én is és a párom is többet voltunk a munkahelyünkön, mint itthon. Most a totális elfáradás jegyében leledzem, szokásom ülve elaludni, ha valahová leteszem magam. Hétvégén elkezdtem egy bejegyzést Veronica Roth Divergent trilógiájáról, és Lauren Oliver Delírium trilógiájáról. Ezekről még a lakás szétverése előtt akartam írni - gondoltam most utólag letudom egy körben... Mondhatom jó hosszú bejegyzés lesz, mert még most sem értem a végére. :D Szóval lábadozom, éledek, és bízom abban, hogy most már tényleg újra visszazökkenek a megszokott kerékvágásba. Nagyon sajnálom, hogy így alakult! És nagyon köszönöm az érdeklődésed, és a kedves szavaid! :) Ígérem, igyekezni fogok!:)

   Üdv,
   Linda

   Törlés
 6. Szia Linda!
  Először is nagyon boldog új évet kívánok! Remélem minden rendben, és csak időhiányban szenvedsz, azért nem jelentkeztél már nagyon régen. Gyakran erre járok, hátha olvashatok valami jó kis ajánlást, és végre hozod a legkedvesebb történetem következő részét is - már alig várom, hogy kiderüljön mire jut egymással Addison és Tanner. Ugye már nem kell sokat várni? Legalább egy kis életjelet adhatnál :)
  Így csak a mielőbbi visszatérésedben bízhatok.
  Üdv: Pearl

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Pearl!
   Kicsit megkésve ugyan, de engedd meg, hogy én is nagyon boldog új évet kívánjak Neked! Részben időhiány, részben sok más jött közbe, ami hátráltatott, és ami nem engedte meg hogy a bloggal foglalkozzam, illetve az írással. Szégyellem az eltűnésem, de nem volt előre látható még egy-két héttel ezelőtt se, hogy mikor tudok újra csatasorba állni. Viszont jó hír, úgy néz ki minden rendeződni fog, én pedig már alig várom, hogy újra itt lehessek. Tanner és Addison 75%-on dekkol már szeptember vége óta. Amennyiben lesz időm - és úgy néz ki lesz - akkor azt a 25%-ot már relatíve gyorsan össze fogom tudni rakni. Addig amíg a végére nem érek, már ne fogok részeket felrakni, mert nem szeretném ha egy kritikus pontnál, megint megjelenne egy ahhoz hasonló szünet, mint most. Ugyan nem hiszem hogy ilyen helyzet újra előállna, az a baj, hogy nem vagyok mindenható... Tudom, ne is mondd... Én is szentségeltem emiatt egy sort az elmúlt hónapokban. :D Nagyon hálás vagyok hogy írtál, a kedvességedért, a türelmedért pedig főképp. Üdv, Linda

   Törlés
 7. Kedves Linda!

  Először is engedd meg, hogy gratuláljak a bloghoz! Régóta nem szórakoztam ilyen jól kritikákon, de most sírva röhögtem végig többet is. Sőt...a végén még a barátom is belenézett, mert nem tudta mi történt velem, amiért az ágyat csapkodom...
  Nagyon örülök, hogy megtaláltam az oldalt és ezután lelkes olvasója és követője leszek!
  IMÁDOM A STÍLUSOD!!! :)

  üdv,
  Snowy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Snowy!

   Nagyon örülök, hogy idetaláltál, annak pedig főleg, hogy méltányolod esetenkénti kitöréseimet, és agybajaimat. :) Kérlek bocsásd meg a megkésett reakciót, de az utóbbi pár hónapom elég hektikusra sikerült - ez sajnos a blogon is észlelhető, de igyekszem felzárkózni. Bízom abban hogy a jövőben megjelenő véleményekkel is sikeresen fent fogom tudni tartani az érdeklődésed. :)

   Köszönve megtisztelő figyelmed, és kedves szavaid:
   Linda

   Törlés
 8. Szia Linda!
  Remélem nincs komoly baj, és csak a dolgok sűrűsödtek össze az életedben. Igazán nem akarok türelmetlennek látszani - pedig igazából az vagyok :) - szóval csak jó lenne tudni mikor várható újabb rész a történetedből. Januárban azt írtad, hogy már 75% készen van, így ha most nincs is időd befejezni, legalább az elkészült részeket feltehetnéd, így elviselhetőbb lenne a várakozás. Már újraolvastam előlről az egészet, bízva abban, hogy hamarosan a folytatást is hozod. Nagyon várom!
  Pearl

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most megint belevetettem magam. Haladok, haladok... A rossz hír az, hogy az a bizonyos 75%... Nos az ki lett törölve. Tudom!!!! Sajnálom! :) De ha brutálisan gagyinak ítéltem! Annyira snassz volt, közhelyes, és pocsék, hogy ha magamat kellett volna levéleményeznem, akkor elküldtem volna magam a bús picsába... Már elnézést. :D Szóval most ott tartok, ahol a part szakad. De írtam 10 oldalt, amit ma fogok visszaolvasni. Bízom abban, hogy a kritikus vénám elégedett lesz. És még egyszer nagyon, nagyon, nagyon sajnálom a hosszú kimaradást!

   Törlés
 9. Várjuk szerintem sokan a történet befejezését :) Remélem hamarosan visszatérsz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megjöttem! És köszönöm Neked is, és mindenkinek a kitartó türelmet! Hát... A folytatást jól elszúrtam. Most kezdem előröl... De ha addig élek is befejezem! Méghozzá jól! Előkapom a sufniból a bőven porlepte profizmusom, és megzabolázom a szereplőimet. :D Én is nagyon bízom abban hogy öntudatra ébredek, és sikerül felkapnom a fordulatszámot. :D

   Törlés
 10. Szia!
  Nagyon régen nem hallottunk felőled - legnagyobb sajnálatomra. Remélem minden rendben, és legalább életjelet adsz magadról, na meg persze egy időpontot, hogy mikorra is várhatjuk a történeted befejezését. Az eddigi részek annyira jól sikerültek, hogy nem hagyhatod félbe a történetet.
  Nagyon - nagyon várom!
  Üdv: Pearl

  VálaszTörlés
 11. https://fb.me/e/XLwYMd2r
  meghivo
  Altair Tarsulat
  julius 3 barki becsatlakozhat slöadadunkba info faceoldinkon
  gyertek el dedikal lontai lena

  olvasatok el konyvet kőnyezo liliomok nagyon ott van vagy nezzetek meg youtobon mirol szol hajra

  VálaszTörlés